Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Saturday, April 6, 2013

Tetamu burung comel

Assalam dan selamat pagi sume, pagi ni burung comel mengetuk-ngetuk ditingkap bilik akak..comel sgt,warna kuning..tpi kesiannn..burung ni mcm mencari-cari...mungkinkah dia kehilangan anknya atau ibunya? Dia nmpak bayangnya kat cermin bilik akak lalu dia sangkakan itu lah yg dicarinya...

Sedangkan binatang tahu berkasih sayang.apatah lagi kita sesama manusia..:)

Salam sayang semua., selamat berhujung minggu...

16 comments:

SITI NOARIZAH ARIS said...

Salam...mungkin gak dia datang membawa rezeki di pagi hari :)

ariana said...

@ctNoArizah Aris
Aamin..mudah2an kan:)) tq

Kakzakie Purvit said...

Si burung tak tahu dia dah singgah di rumah seorang blogger sebab itulah sampai kena capture gambar dia dari dalam rumah hihi...

ariana said...

@kakzakie
Haha betul tu...sume nak ni ambik gambar yek..sanggup terbongkok-bongkok tu...blog punya psl..hehe

Unknown said...

comelnya burung ni.hehe.femes laa burung ni nanti sebab ada blogger capture gambarnya.hehe.

jemput join contest dari saya,banyak hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

Unknown said...

cantik burung tuh,tak pernah lagi PM jumpa spesis tuh...

NzA said...

bawa rezeki tu kak or burung dtg smpaikan salam rindu dr anak2nda yg jauh di mata....

Anonymous said...

If you have a website, you can use Google Trends for your website traffic to increase as well.
We realize that we don't need to listen to outside authorities; we are not guided by our internal authority. All kinds of sports news today are offered live through the television.

Take a look at my weblog; Latest Daily News

Anonymous said...

Salam Ariana,

Tak tau kenapa setiap kali kak ani nak tinggal jejak diblog Ariana tak timbul kota ulasannya.

Alhamdulillah sekarang ok. Semoga Aiana sekeluarga hepi sokmor.

mun said...

burung apa tu kak?

Aine Ainun said...

yela...kak..
binatang pun pandai..tgk ja kucing...

ala...comeynya burung tu..pandai landing kat situ..=)

ariana said...

@m.long-kak ani
Dulu blog ada problem sikit kak..alhamdulillah, skrg dh ok..tq kak:)

ariana said...

@cik moon
Ntah lah moon..akak pun x pasti jenis apa, tp mmg canyik, kuning warna dia,, dh seminggu berlegar2 kst tepi tingkap bilik aksk ni sambil patuk2 dhn patuh dia...sbb fia nmpk byg dia yg disangka teman dia kot.., sian plk tbk..huhu

ariana said...

@nurul yuyu
Hehe..burung nya je yg femes, tuan punys blog x femes pun...huhu
Tq nurul

ariana said...

@Aini ainun
Aah..lama jg fia dok landing kat situ...menunggu dan menanti teman...

ariana said...

Pm
Burung ni biasa ada kat area rmh akak ni, tp jenis apa x pasti lah..

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink