Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Saturday, May 11, 2013

Telefon i samsung?

Kelakar pulak bila anak akak si Aisya yg baru tingkatan satu ni dengan 'taste' macam org dah bekerja...nakkan sangat i phone macam abahnya dan kakaknya...waktu ke Low Yat plaza baru ni, nak cari cover yang dia berkenan, punyalah lama..akhirnya dapat juga yang dia berkenan..

Bukan lah i phone betul, cuma cover i phone yg abahnya transformkan utk telefon samsung ace dia...kakaknya mengusik dgn mengatakan telefon i sung...(i phone +samsung=i sung...hehe

Asalkan puas hati dah lah..nak yg ori i phone tggu lah besar sikit ye Eisya...hehe

Tengok gambar tu, dari yang hitam (lama) bertukar ke pink.(baru)

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink