Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Wednesday, November 20, 2013

Yeay..cuti dah..

Cuti sekolah dah bermula..akak pun bercuti panjang lah juga..almaklumlah ustajah..ni lah antara yg bestnya jadi cikgu cikgi ni..hihi
Pada tahun2 yang lepas akak ada juga ambil kelas mengajar dalam cuti selama sebulan, bermakna sikit je lah cuti akak, tapi tahun 2013 ni rasa nak rehat sepenuhnya lah, lagipun nak operasi lah sikit, rumah penuh debu dan sawang dah ni.., huhu
Sabtu pertama tu terus dah ada kenduri kawin sepupu akak Atiqah, di Temerloh. Balik bertiga je ngan isya dan abah dia, ank akak Yaya, tak balik kat U dia, Tiha pulak dah start keje baru seminggu kat Radix fried chicken. ( tiap2 hari bawak balik ayam goreng sekarang..hihi)
Oh ye, esok pulak nak ikut incik suami yg berseminar di  Koto Bharu, Kelate., bestnya...cuti boleh lah ikut..tak kisah lah kena berkurung dalam bilik hotel pun..berdua ngan sibungsu Isya jugak..
Ok lah..setakat ni dulu, takde cerita menarik sgt..
SELAMAT BERCUTI PADA ANAK2, RAKAN GURU DAN SEANGKATAN DGNNYA..
Penuhi lah dgn perkara yg berfaedah..
Layan gambar jap.
Gambar lantai koridor yg akak baru tenyeh, berkilat lah sekejap...dan..gambar kenangan bersama pengantin baru.

2 comments:

umiawadah said...

berkilat tu...kes ada air tu kak..hehehe,samalah ida pun dalam proses mengemas rumah,banyak jugak baran-barang tak guna dibuang...berbaloi-baloi...kosong dah rumah...hehehe

Wardah said...

Assalamualaikum, akk...
ingat saya lg tak?
hehe dah lama sy tak melwt blog...
Bestnya dpt bercuti...sy mcm tak cuti...nk blk kg pun x sempat...
Selamat Bercuti! :)

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink