Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Selasa, 14 Ogos 2012

Buat kad raya sendiri

Assalamualaikum.

Setelah beberapa lama menggodek kat google dan menepek kat photo scape..ni lah hasilnya..Jgn gelak..
( Akak tak pandai macam korang ekk..)

 Dan ini...

Apapun kalau korang nak tau cara nak buat kad sendiri atau nak gambar kad raya percuma..silalah singgah ke blog2 ni..

Nuriz space
Irwanzul blog

Dan yang paling senang lagi..kalau nak down load kadraya percuma..banayak pilihan Kat sini .
Ok lah Selamat mendesign kad raya sendiri..( pada yang dah pandai tu..dok diam2..kasi can yg belum pandai..hehe)

Kredit utk semua blogger kat atas.


12 comments:

Kakzakie berkata...

Selamat Hari Raya juga dari kakak buat cikgu sekeluarga..

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Salam kak..lawa kad raya...sy belum ada masa nak wat kad lagi..tapi sy lebih suka gunakan gambar sendiri..nnti nak g godek gambar lemang ngan ketupat raya thn lepas wat cover kad tahun ni tu pun klau ado maso..:)

Munnafendy berkata...

whoaaa...terer la tu! hihi..selamat hari raya utk akak sekeluarga :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

selamat hari raya kak... Nak duit ghaye.....hehehehehe

Papa Mifz berkata...

selamat hari raya kak...maaf zahir dan batin yer...:)

NzA berkata...

Selamat Hari raya kak.......kreatif jugak akak nie...saya sekadar edit gmbar raya thn lepas kt photoscape je....

munna berkata...

Selamat hari raya kak.... mesti meriah sambutan raya tahun ni kan.....

nur berkata...

hi..blog walking here..selamat hari raya!! singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

athirah berkata...

kad yg akak buat tu pun dah cukup cantik bagi saya;)

http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html

アヌム berkata...

cantik la tu kak.sy lg xreti.huhuu

Edy Fee berkata...

wah specia..untung sape dpt

Mama Likha berkata...

salam kak ariana.
lamanya tk hapdet blog.
akk dan anak2 sihat ?

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink