Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Thursday, November 8, 2012

Blog berwajah baru

 Yeay...Blog akak dah berwajah baru, mood akak pun dah berubah baru..
Sekarang,baru lah rasa senang hati dan sedap mata memandang bila akak buka blog Ariana's story..hihi
Kalau dulu, semuanya agak berterabur,sekarang dah kemas.Semuanya kerana pertolongan dari rakan blogger yang kreatif lagi berbakat ni..Apa pendapat korang..setelah di renovate sana sini, ok tak rumah akak sekarang?


Jom kenal ngan .Cik Rose cute  :-) 
Kalau nak tau dia lah yang bantu akak..al maklumlah akak ni bukannya mahir sangat bab menghias blog ni,tambah pulak dengan kesibukan kerja..

Kat sini, akak sekali lagi nak ucapkan terimakasih banyak kat Che Ros..
Moga Che Ros terus sukses dalam apa jua bidang yang diceburi especially dunia menghias blog ni..
Nampaknya dah banyak juga tempahan yang CheRos dah terima ye..Tahniah!
Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan bolehlah terus ke blog CR.

Wassalam
   

8 comments:

Izwa Kamaruddin said...

:)

maszull said...

assalamualaikum zana...tahniah2 dah berubah wajah n cantik...:)

Rina Rahamat said...

comelll ~ hiks

dah agak misti CR yg edit template blog akak ni..dia mmg pandai comelkan blog..dh lama x ke blog dia..nk gi jap ah jenguk dia

Unknown said...

@Mrs Eady: tq :)

Unknown said...

@maszul: tq..yg penting tersusun sikit..:)

Unknown said...

@ Rina: aah..Cr lah yg tlg ni..:)

umiawadah said...

ok kak...memang nampak cantik dan kemas...ida punya blog berserabut je rasanya...bilalah nak tukar ni...

Lee said...

Hello Atiana, nice blog....love your template pastel colours.
You have fun and keep a song in your heart.
Lee.

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink