Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Friday, November 16, 2012

KFC jam 12 am

Siang tadi akak masak nasi lemak kasih sayang maal hijrah..habis licin, tak sempat sampai ke malam..,kebetulan sikecik aisya tu rajin betul menolong abahnya hari ni..( hubby akak jadi plumber hari ni).asistennya budak aisya tu lah..so, abahnya janjilah nak ajak makan KFC.

Mulanya singgah beli barang dapur dalam pukul 10 gitu, tak sedar sampai dah nak tutup Giant baru habis memborong barang dapur..hihi

Lepas beli barang dapur, terus lah ke TC( Telok Cempedak),sebab kat sini je ada KFC dan MC D 24 hours. Kalau kat TC jgn risau, pergi pukul berapa pun, masih meriah, ramai orang, terutama musim cuti cam ni..Pukul 12 am macam baru pukul 9-10 malam je..Perut pun dah berkeroncong..jom makan KFC..
Memang best sesekali keluar larut malam ni, tapi jangan sorang2..bahaya!
Jom layan gambar kitorang lepaking...

Jom makan..
Me n my girls..:)




Akhir sekali ngan pakwe i lah:)
Sekian dulu, wassalam.

10 comments:

mamyharraz said...

terliur tgk nasik lemak akk tau..
seronoknya outing dgn yg tersayang..layan kfc mmg bestlah kak.

:)

Rozita Ceritaita said...

habis diet seratus hari tu kak..hahaha.. nasib masa gi hari tu anak2 tak nampak bucket ni..kalau tak mesti kena beli..waaa...

Kakzakie Purvit said...

Masa cuti sekolah inilah anak-anak dapat lepak lama sikit tak perlu tunggu hari minggu kan cikgu.

Unknown said...

@mammyharraz
Siapa yg x suka kfc kan..:) n.lemak pun best tp kolesterol tggi..huhu

Unknown said...

@rozita:
Kalau Kat mc d LG lah..mcm2 toys ada kan..nmpk kfc..x pikir dh diet ke pantang ke..pntg nmpak..hehe

Unknown said...

@kak zakie
Betul tu kak..sbb cuti lh blh keluar sampai lewat mlm..hihi

Rina Rahamat said...

dah lama sy x masak nasik lemak psl hubby sy sedang diet :D

maszull said...

assalamualaikum zana...so sweetnya...;)

Wardah said...

wah...best tu...
tengah cuti2 macam ni :)

Izan Ishak said...

sekali sekala makan lewat malam best juga tu kak... rsa cam dah lama plak tak mkn kfc...

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink