Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Saturday, September 21, 2013

Rumah kawan rekacipta suami

Baru balik dari rumah baru kawan ni..baru je dorang pindah ke rumah ni, lps raya baru ni.Akak pun tumpang seronok juga..hihi
Yang istimewanya rumah ni ada lah hasil rekacipta Zahari architect,hubby kita lah tu.
Sbenarnya, tak banyak sgt hubby ambil design rmh
persendirian sebab terlalu sibuk dgn projek2 lain, biasanya dia akan pass dekat kwn2 atau staff je, tapi yg ini tak tau lah, sbb kawan baik jg kot..kebetulan akak pun baik jg ngan wife dia..
Jom tgk gambar rmh baru org...Idah, jgn marah ye, kak tumpang tepek gambo kat blog akak...hihi
Teringat kenangan mula masuk rumah baru sendiri beberapa tahun dulu, hasil rekacipta suami sendiri juga..hihi.
Rumah baru mmg best..bau pun baru..harum..hihi

4 comments:

umiawadah said...

waa..ada kolam mandi juga...terujanya..

ada mokhtar said...

Assaamualaikum. eh tu mak lang I.. hehe.. belum sempat singgah ke rumah dia lagi. tengok dari gambar memang cantik. tak sabar nak tgk real :)

mun said...

wahhh siap ada swimming pool... :)

NEKCIK said...

sronok kan apabila rekacipta jadi nyata kan...semuga terus dilimpahkan rezeki..insyaallah

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink