Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Wednesday, May 16, 2012

Bukan tak nak blog walking..

Assalamualaikum.

Bukan akak tak nak blogwalking ke blog kengkawan..terutama yang baik budi dan rajin singgah ke blog akak.
Tapi..macam yg akak beritau minggu lepas, modem akak terbakar waktu ribut petir minggu lepas..nak kena tukar baru sebab dah habis gerenti, mahal juga tau..tak silap dalam dua tiga ratus juga..kebetulan hubby baru beli modem baru yang boleh bawa jalan dan cucuk kat lappy tu..Tapi..

Rupanya..jenis ni punyalah slownya..bukan takat slow lagi..lemmmbap..sekarang baru lah akak tahu macamana..bila org kata tenet slow..sebab selama ni yang akak pakai sebelum ni, jarang menghadapi masalah..lajuu je..huhu

Aduyai..kenapalah kau slow sgt..huhu




Akak dah buat baik2 dan pujuk2 hubby suruh ganti yang lama tu juga,,baru lah puas nak BW dan up date entri..Nampak dia macam sudi nak layan permintaan wife dia ni.., cuma katanya, nanti lah..tengoklah dalam bulan depan ke..hehe..TQ Abang for being understanding n sporting morting..:))

So..sabar je lah dulu..sementara tunggu dia ganti yg lama..hehe

12 comments:

umiawadah said...

as salam kak...tenet saya pun slow kak...kalau dah bayar lajulah..he he he

BERT said...

smoga modem akk cepat tukar hihi.. kalo hujan ribut petir cabut semua kak.. kalo tak mesti kene sambar walopon kita tutup suis je..

♥MAMASYAZA♥ said...

kalau internet lambat, mmg rasa geram sgttt

Munn Jaafar said...

erk...brand apa ni?

Kakzakie Purvit said...

Kalau inernet slow modd kita memang terbang melayang-layang cikgu..

SELAMAT HARI GURU dari kakak. Mesti bersusun hadiah dapat hari ini kan:)

mun said...

sabar...tunggu... akan digantikan yg baru.. hehe

munna said...

mmg tak seronok bw kalau line semput kan kak....

mama maman aka yana said...

guna broadband apa kak..?? sian nyer la kannn... itu salah satu kekadang sy pun susah nak BW.. hehehe..

Unknown said...

tenet slow = menyampah

NzA said...

kalau tenet slow mmg sakit hatikan kak....

Izan Ishak said...

itulah kak...bila dah biasa dgn tenet yg laju n takde masalah... mesti boring bila tenet slow cam kura2 kan. izan ni dah biasa kak... bband ajelah katakan... redha gitu...

Ztee_Azwanis said...

ptutlah dh lama tk singgah rumah kite :)

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink