Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Thursday, May 31, 2012

Kemana cuti kali ni?


Assalamualaikum.

Cuti sekolah dah bermula. Tentu ramai yang dah merancang atau dah pun sampai kedestinasi percutian impian masing-masingkan..memang bagus sesekali bawa family melancung ni, tak kira lah kemana pun sebab ianya boleh merapatkan lagi hubungan seisi keluarga.

Tapi,
Bagi Akak cuti kali ni, tak kemana-mana..sebab " tak cukup korem". hehe. kan anak kedua akak Fatiha baru je seminggu memasuki Kolej matrikulasi, so..kalau nak kemana-mana pun tak best lah sebab dia tak de.

Tak pe lah..mungkin lainkali,Tunggu Fatiha pun cuti juga baru best. Akak tepek je lah sikit gambar kenangan akak semasa bercuti baru ni..

Kepada kawan-kawan diluar sana yang sedang atau akan bercuti tu, Enjoy ye..Selamat bercuti..dan Take care diri anda dan insan-insan tersayang.

JAUH BERJALAN, LUAS PANDANGAN..
SAKSIKAN LAH KEHEBATAN DAN KEKUASAAN ALLAH DALAM PENCIPTAANNYA.
TOL DI BEIJING, CHINA


Hotel kami di Beijing.

Pemandangan Bandar Beijing dari atas flight


Kenangan di Tangkuban Perahu, Bandung
Ni pula kesesakan pinggir bandar Bandung dr bilik hotel

6 comments:

Izwa Kamaruddin said...

kat mane main salji tuh?

mun said...

hehe.. kalau tak bawa fatiha.. nnt dia mennagis plak.. keh keh...

Munn Jaafar said...

seronotnya main salji.....murah rezeki fmly akak dpt jln2 obesi :)

ariana said...

@mrs eady: kat Beijing tu..:)

@moon: betu tu..jwbnya menangis x berlagu tiha kalau kena tggl.yg sbnrnya abah dia yg tak mau jalan kalau ank daranya x cukup..teringat dan kesian katanya..hehe

@munna: alhamdulillah rezeki ank2..dh jenuh jg bersusah payah dulu waktu ank kecil2..

anumuchan said...

igt akk ke china lagi sekali.heeee

Anonymous said...

Salam Ariana,

Selamat bercuti sekolah. Semoga sihat selalu.

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink