Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Isnin, 24 Disember 2012

Banjir di Kuantan.

Kuantan Banjir Teruk

Berita terkini Kuantan banjir teruk. Air semakin naik memenuhi jalan sekitar Bandar Kuantan. Jalan-jalan yang telah dinaiki air adalah, jalan Lim Hoe Lek, jalan Pasar, Jalan Bukit Ubi, Jalan Wong Ah Jang, Jalan Mahkota, Jalan Abdul Aziz, Jalan Air Putih, Jalan Beserah dan banyak lagi.

Sumber dari blog  AUC

Tepi Megamall

depan%2BKamdar Terkini: Kuantan Banjir Teruk
Depan kamdar
BIMB%2BMahkota%2BSquare Terkini: Kuantan Banjir Teruk
BIMB Mahkota Square

air%2Bbanjir Terkini: Kuantan Banjir Teruk
jalan%2Bbeserah Terkini: Kuantan Banjir Teruk
Jalan Beserah
kuantan%2Bbanjir%2B1 Terkini: Kuantan Banjir Teruk
Depan Megamall
Kuantan%2Bbanjir Terkini: Kuantan Banjir Teruk
perumahan%2Bsemambu Terkini: Kuantan Banjir Teruk
Perumahan Semambu
terminal%2Bmakmur Terkini: Kuantan Banjir Teruk
Terminal Makmur

Semoga semuanya ok..hujan macam dah nak berhenti ni, harap air tak makin naik, akak pun dok area Kuantan..Moga Allah selamatkan semua penduduk Kuantan..

10 comments:

Amanina berkata...

dekat twitter pun dah kecoh. nak keluar bandar tak jadi dah, takut. huhu

Mas Zull berkata...

assalamualaikum zana....banjir yer mama nak sharekan info ini kat blog yer...;)

shaiful zaidi berkata...

kesiannya org Kuantan..

NzA berkata...

Seluruh pantai timur mula dilanda banjir..nasib baik yah xblk kg naik kereta hr tu......

♥MAMASYAZA♥ berkata...

saya kat kedah ni dah 2 kali ada pengalaman banjir camni,mmg takut dan risau sgt kalo hujan turun tak berenti lebih dari 3 hari

mamy harraz berkata...

musim hujan skrg ni kak..

Ya Allah ngeri sgt tgk keadaan tu..semoga akk dan keluarga dlm keadaan baik.

Kakzakie berkata...

Kalau kereta masih boleh jalan tak ngeri sangat cikgu, tapi bila dah kereta pun tak boleh megharung memang takutlah...

Harap beransur surutlah sebab dah nak nik sekolah pun ye.

ieda berkata...

yelah kak .. dari malam tadi sampai pagi nie x ujan punn .. cuaca macam elok .. dptlah kain kering kejap kan ..

BERT berkata...

teruk jugak ya banjir kat sana...

Aziela berkata...

Subhanallah...syukurlah saya tak jadi ke Megamall. Lepas hantar hubby ke Padang Lalang, terus balik rumah di Tg Lumpur. Kalau ikut plan, nak ke EC Mall, nak pergi area depan Mega Mall untuk ke banks... syukurlah hati rasa tak sedap.

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink