Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Saturday, March 10, 2012

Bermusafir

Assalamualaikum.

sori ..x nampak apa..dari jauh..tu yg berkumpul tu tengah akad nikah tu..huhu
Semalam merupakan hari terakhir persekolahan bagi penggal ini..belum pun mula cuti, semalam dah ada pasangan bernikah, agaknya nak mengelakkan kesibukan dalam cuti ni..Akak sempat curi-curi ambil gambar dari jauh kat Masjid tempat akak ngajar..

Selamat pengantin baru pada mana-mana pasangan pengantin yg bakal mendirikan rumahtangga dalam cuti sekolah ni..


Duit pun dah tukar..yeay jadi " jutawan" segera dah akak..

now you guys tentu dah tau akak nak gi mana kan..hehe

Pada yang merancang untuk bercuti bersama tersayang pula..akak ucapkan selamat bercuti dan bergembira.Pada yang tak kemana-mana pun, enjoy your holiday bersama keluarga dengan mengisinya dengan berbagai aktiviti yang berfaedah serta dapat mengeratkan lagi kemesraan.

Akak n family..Insyaallah..akan bercuti ke satu destinasi juga..tak lah jauh sangat..negara jiran kita juga..Cuma.. kali ni agak berdebar sebab akak hanya pergi dengan anak-anak dara akak je, manakala hubby akak dah menunggu di sana..( dia terpaksa pergi dulu atas urusan kerja..)hanya akak memohon pada Allah..agar permudahkan segalanya..

Robbi yassir..wala tuassir. 

Pada rakan blogger yang disayangi,tolong doakan kami selamat pergi dan selamat pulang semula ye.

Akak pun akan menyepi diri lah untuk beberapa ketika..hehe ..
Insyaallah nanti kita jumpa lagi..:) 

Wassalam.

14 comments:

Kalamhati said...

utlah sa'iidah kak!waahh seronoknyaaa..

maszull said...

assalamualaikum ariana...selamat bercuti yer..:)

ariana said...

kalam hati: syukran ya ukhti..:)

ariana said...

maszull: t.kasih banyak diatas doa..:)

NzA said...

kunjung balas n salam kenal jugak..
Wah bestnya..slamat brcuti ye....

mas saari said...

wah..bestnya pi bercuti!
jgn lupa ole2 utk saya..hehehee

Zaza said...

have fun kakak !

Anonymous said...

Assalamualaikum Ariana,

Semoga perjalanan untuk percutian ini menjadi satu perjalanan yang menyeronokkan. Selamat bercuti.

mamyharraz said...

selamat bercuti utk akk&family :)
dan selamat kembali ke tanah air dgn selamat;

dan;

selamat happy shopping disana ;)

mun said...

waaa akak g bercuti laa.. bestnyer...

smga akak selamat pergi dan selamat pulang ke malaysia.. :)

mama maman aka yana said...

selamat pergi dan selamat pulang..:)

No Lan said...

smg selama percutian akak sekeluarga akan diberkati olehNYA amiiiin...

Unknown said...

semoga segala urusan di sano berjalan dgn lancar..amin..enjoy yer..:)

ariana said...

asmkm. Terimakasih banyak pada semua yang sudi singgah dan mendoakan keselamatan akak selama bermusafir ye..Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan akak dah slmt pulang.Home sweet home..:)

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink