Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Wednesday, March 28, 2012

Moga Allah permudahkan..

Assalamualaikum.


Ya Allah permudahkanlah hambamu ini membuat keputusan dan menangani segala urusan hari ini, esok dan selamanya..
Robbi yasir, Wala tuassir.

Moga puteriku Tiha dapat buat keputusan yang terbaik untuk dirinya..apa jurusan nak dipilih dan ke U mana..
Hanya engkau yang tahu apa yang terbaik untuk hamba-hambamu ini..

Ya Allah, lembut kanlah hati muridku yang sorang ni..Mohd Amir Hakim..semua sekolah dah reject dia..banyak kes dah dia buat..walaupun baru berumur 11 tahun, namun akan ku cuba sedaya upaya..kerana ku percaya..rebung belum menjadi buluh..walaupun hanya kerana dia seorang, setiap hari mencabar kesabaranku..tiap2 hari mengganggu kelas ku..huhu
Ya Allah..hanya padamu hambamu memohon..

12 comments:

mama maman aka yana said...

kak ariana.. mama pun ngah pening memikirkan keputusan nak dibuat.. moga2 pilihan nnt adalah terbaik eks..

Unknown said...

smoga smuanya jd baik2 aje di kemudian hari..

Aine Ainun said...

Amin...amin...

Knapa dia kak?ap yg dbuat?
Insyaallah, brubah nti

mun said...

dengan budak camtu..mmg kena tambahkan kesabaran... insyaallah..satu hari nnt dia boleh berubah..

mas saari said...

moga dipermudahkan segalanya kak, insyallah! amin..

Anonymous said...

InsyaAllah semoga doa Ariana untuk Tiha berjaya dan dimakhbulkan begitu juga doa untuk Mohd Amir Hakim. Semoga dia menjadi insan yang mendengar cakap.

Rina Rahamat said...

insya-allah anak akak akan dpt jurusan yg sesuai dgn minatnya :)



kak, maybe anak murid akak tu ada famili problem ke? kesian..dia kecik lg..moga akak dpt jd guru yg hebat mengubah kaca jd permata

maszull said...

assalamualaikum ariana...insyaAllah mudah2an dipermudahkan semua urusan ye...:)

umiawadah said...

macam2 kak hadapi ye...hmm..semoga dipermudahkan Nya...amin!!

Kakzakie Purvit said...

Doa kakak utk Tiha juga cikgu. Insya-Allah ikut jejek kakak dia kot.

Mohd Amir hakim - nama pilihan cantik sayangnya bagai ada yg tak kena disebalik kehidupan keluarga dia tak cikgu...

Besar ganjaran dapat melenturnya tapi itulah menagih kekuatan mental dan kesabaran yg tinggi...

BERT said...

aminnnnnnnnn untuk semua doa itu :))

Rozita Ceritaita said...

semoga dimakbulkan semua doa2 akak..amin...

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink