Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Wednesday, March 7, 2012

Wordless Wednesday ( kasih seorang abah)





Anakku, hanya satu pesan ku..Kenanglah jasa Abah bila kau dewasa nanti..

16 comments:

mamyharraz said...

sweet sgt ;)

mesti ank2 akk rapat dgn abah mereka kan :)

mas saari said...

mesti dia manja dengan abahnya! macam anak sayalah..

BERT said...

sweeettttnyeeeeeeeeeeeeeeee!

mun said...

sweet :)

tetiba jer rindu kat ayah... xsabar nak balik semenyih jumaat nie..

mama maman aka yana said...

MANJER ABAH YER...:)

maszull said...

assalamualaikum ariana....so sweetnya...:)

Rina Rahamat said...

ni kalau anak akak dh besar dan baca blog akak misti melelh air mata :)

kurus said...

sweeet sgt2 kannn ;)
insyaallah kak .. mereka akan ingat , sama2 kia doakan buat anak2 kita kak ..

Unknown said...

comeinyer anak akk.. (^_^) thanks sbb sudi follow blog eyda...

Cho Zila said...

baguihnyer begini... semoga rasa hormat dan sayang itu berkekalan...

♥MAMASYAZA♥ said...

anak perempuan slalunya rapat dgn abah.

mrs kayrul said...

sweet sangat..mana2 anak perempuan mesti lebih prefer dan rapat ngan ayah...naper erk???

Munn Jaafar said...

alaaaa manjanya die dgn abah...sama mcm sy! haha

Kancil 8349 said...

sweet...

Unknown said...

insyallah mereka akan ingat pesan ibunyer...:)

Puan Kutu said...

anak dara akak sgt cantik..:)

mmg sweet pic dengan abah mereka

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink