Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Thursday, March 29, 2012

Hepi besday my Eisya

Assalamualaikum.

Sebenarnya bersusun besday anak-anak akak...Januari yang sulung, Februari yang kedua dan Mac ni pula yang ketiga, Eisya..Tu yang nampak setiap bulan ada je post pasal hari jadi..Tapi, sebenarnya setiap satu dari mereka ni adalah berbeza..perangai berbeza, sikap pun berbeza..cuma kasih sayang Umi dan abah yang tiada bezanya terhadap puteri-puteri kami bertiga..sayang semuanya..

Pada hari ini, 29hb Mac merupakan sambutan ulangtahun kelahiran puteri ku yang ketiga, Nur Aisya Asyikin Bt Zahari atau panggilan manjanya Eisya..walaupun dah menjangkau umur 12 tahun.., tapi mungkin kerana dia yang bungsu, maka manjanya mengalahkan budak umur 7 tahun..huhu.

Dikesempatan ini,Umi ucapkan selamat hari lahir yang ke-12 buat Eisya..moga Eisya akan menjadi anak solehah dan berjaya dunia akhirat.Jadilah seorang anak yang taat kepada ibu bapa dan kakak-kakak juga tau!..dan paling penting taat pada suruhan Allah.


Ingatlah doa Umi dan abah sentiasa mengiringi perjalanan hidup mu, sayang..
Love you my dear..muah.
HAPPY 12TH BIRTHDAY MY SWEET GIRL!

HELLO KITTY SAID..HEPI BESDAY EISYA!

Seronoknya Eisya..dok merenung keknya..

Kek Hello Kitty..pilihan kedua org kakaknya..

Lama sebab tunggu abah balik opis..balik2 terus makan..:)

kak Tiha yang dah kerja turut hadiahkan baju untuk Esya..:)

Bukan satu, bukan dua tapi 3 helai..suka sgt dak Eisya..

Tengok tu..suka sangat dia..hihi

Sayang nak makan sebab cute sgt keknya..huhu
KEBAHAGIAAN IBU BAPA IALAH APABILA MELIHAT ANAK-ANAKNYA GEMBIRA DAN BAHAGIA...SANGGUP BERKORBAN APAJUA..ASAL KAN MEREKA BAHAGIA.

12 comments:

mas saari said...

happy birthday eisya.. moga jadi anak yang solehah!

comelnya kek dia..

Anonymous said...

Happy birthday Eisya. Semoga hidup sentiasa diberkati Allah.

Sedapnya kek Eisya.

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh cantik kek hello kitty tu. kalo siratu tgk kek camtu, dia mesti suruh saya beli utk birthday dia nanti. anyway happy birthday to eisya. esok birthday ami. tak tau nak surprisekan apa utk dia

Kakzakie Purvit said...

Happy birthday eisya dari auntie... Dah besar dah. Sayangi umi, abah dan akak-akak semua.

Ikut pesanan sebagaimana umi nyatakan dlm N3 ini.

mamyharraz said...

happy birthday utk eisya :)

comel kek tu..kalau sy pun mesti sayang nak potong sbb comellll sgt sgt.

mun said...

comelnye kek eisya...

:)

hpy birthday adik eisya.. :)

Munn Jaafar said...

ahaaa cutenya hello kitty..mmg putih bersih!

maszull said...

assalamualaikum ariana...selamat hari lahir Eisya moga sentiasa menjadi anak yg baik yer...:)

Kaz said...

Happy birthday Eisya yg manis sgt2. Smg panjang umur, murah rezeki dan tercapai cita2.

Bestkan kalau Kaz dapat baby girl,buatnya kalau dapat yg comel lote mcm Eisya ni.

shark said...

hepy besday :)

salam perkenalan dari saya :)

NzA said...

hepi besday eisya.....moga menjadi anak yg cemerlang dunia n akhirat..
comel kek tu..mintak sikit.....

Izan Ishak said...

happy besday eisya!

rasa sayang sangat nak mkn kek tu kak... comel!!!

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink