Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Isnin, 16 April 2012

Senarai peserta " Ariana's story suka-suka GA.

Assalamualaikum

Terimakasih pada yang telah sudi menyertai " Ariana's story suka-suka GA yang berlansung selama5 hari baru ni..Berikut adalah nama peserta yang sporting morting tu..Tapi, keputusannya Akak tak dapat umum lagi ye..Insyaallah secepat mungkin akak akan bagitau..Tuan puteri tukang cabut undi, Eisya agak sibuk..Sabtu Ahad baru ni dia menyertai kem Tunas puteri kat sekolah, hari ni dia penat sangat, sebelah malam pulak ada tuition, kul 10 malam baru balik..jadi akak kesian pulak nak minta tolong cabut undi..sabar lah kejap ye kengkawan..


1) http://syu90contest.blogspot.com/2012/04/suka-suka-giveaway.html
2) http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/04/suka-suka-giveaway.html
3) http://gurlgemini.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
4) http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
5) http://asyifamustaffa.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
6) http://mummyirman.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
7) http://manmunna.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
8) http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
9) http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
10) http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/04/suka-suka-giveaway_10.html
11) http://nelcgl.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
12) http://faralalalala.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
13) http://fatinlovecontest.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
14) http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
15) http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
16) http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
17) http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html
18) http://midadancontestan.blogspot.com/2012/04/arianas-story-suka-suka-giveaway.html

Ok. Itu saja. 18 0rang.
Siapakah agaknya 10 orang yang bertuah tu ye..Good Luck pada semua yang baik budi, sudi join GA akak sebagai tanda sokongan dan persahabatan. Sayang korang! Jangan lupa singgah lagi untuk tahu siapa yang terpilih nanti..Insyaallah selewatnya Jumaat ni..ok..

Bye Wassalam.

4 comments:

Aine Ainun berkata...

Ala....sayangnya x dpt join...
Sy blik kg mmg bz...

Sapa la yg bertuah tu ye..
Ada rezeki lain kali sy join

♥MAMASYAZA♥ berkata...

alahai akak, camne saya boleh terlepas pandang akak buat GA ni, kalo tidak boleh gak saya join

mamyharraz berkata...

sy terlepas pandang GA akk..hari tu dah masuk sini sekali lupa nak joint cepat2..lain kali Insyaallah :)

selamat berjaya kpd bakal penerima hadiah :D

ariana berkata...

Aine Ainun, Mama Syaza, Mamy Harraz: T.ksh sudi ziarah..aah..akak buat pun taklama cuma 5 hari je, mungkin sbb tu tak perasan kot..tak pe, Insyaallah ada peluang akak akan buat lagi nanti ye..:)

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink