Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Saturday, February 25, 2012

Cara tapau makanan paling kreatif

Assalamualaikum.

Anda pun tentu selalu "tapau" atau bungkus makanan untuk bekal  dibawa ke pejabat atau bagi Ibu yang selalu menyediakan bekalan untuk anak-anaknya kesekolah...ada tak yang rajin dan terfikir nak sediakan bekalan yang kreatif bagi menarik minat anak-anak untuk makan ke..boleh lah cuba beberapa contoh ni ye..
Mooh..mooh..


bunny


Happy birthday


Mr crabby


flora


Japanese style


sweet lady


Froggie


Hello kitty


Mr crab lagi..

Hehe..saja suka-suka je..:)


Kredit utk blog ini

13 comments:

Ayu Ayunie said...

wow.. mmg kreatif ler. kalau wat camni kat bekal anak confirm lambat gi keje ni. haha.

ajumohit said...

alolo comelnya kak, ini memang membangkitkan selera si kecil untuk menikmati bekalan mereka di sekolah...nyum2

Rina Rahamat said...

haha..kalau nk wat camni sy kena bangun kul 1 pagi kut utk buat bekal risya

Cahaya Khaseh said...

erk!!!!!gmbr first tu ada tikus ke??ke hanya ilusi di mata ck ni??

mun said...

Wooowww... Menarik.. Konpem lama nk hias cantek2..hehe

munna said...

alolo comelnya ...kreatiflah macam tak sanggup pulak nak makan

anNaqia said...

menariknya! :)

mas saari said...

sangat kreatif!!

mamyharraz said...

kiuttnya kalau sy buat sure tak bg ank mkn =P haha sbb terlampau kiut jd simpan je suruh dia tgk hehehe

Ztee_Azwanis said...

wow cantik dan kreatif.. tp brp lama yg diprlukan nak bt benda2 mcmni kan kak.. kang tk pasal2 pulak masuk opis lmbt kikikih

Unknown said...

NAK MKN PUN SYG MCM NIH...HEHE

anakpakcikali said...

comel nye.buat bekal utk budak kecik mst suke.tp sy x kawen lg.nanti nanti nanti.hehe

No Lan said...

klo mcm ni punya design alamat anak2 No si farihin dan fadhlan duk lame la mengadap bekas..sayang nak makan hahahaha

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink