Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Monday, February 6, 2012

Quality time with family.

Assalamualaikum.

Quality time with family..Amboi, tajuk bukan main lagi..Tapi, betul..Masa yang bernilai, walau pun sekejap namun kesannya amat besar bagi seseorang atau sesebuah keluarga itu. 

Ariana rasa semua orang setuju dengan kata-kata ni...terutama bagi ibu bapa yang bekerja..kadang sampai tak cukup masa untuk anak-anak.

Pergi kerja anak belum bangun, balik kerja pulak anak dah zzzz..so, memang perlu sangat masa yang kualiti ( bermutu, bernilai) bersama keluarganya.
 Semalam sempat lah kami bawa anak-anak "berboling" kat Premium Lane, Kuantan Plaza.
Semuanya happy, terutama sikecik Eisya..:)

Jom tengok gambar

Sedang menunggu giliran



 score board

Yaya..Tukar kasut khas untuk bowling

Eisya pakai kasut saiz kedua paling kecil yang ada:)

Si kenit yang paling seronok sekali.

Boss tak lepas peluang..go abah go..yea..strike!

Abah nampak hepi sgt..:)

Tak berapa ramai org hari ni.

Abah n Eisya, tgh tengok markah

Umi main sebagai menyahut cabaran dr ank2 dan abah ank je..hehe

Bila lagi Ustajah kita nak tunjuk bakat terpendam hehe
Dan..peserta terakhir ialah..Tiha..:)
 Setakat ni dulu.
Wassalam. Jumpa lagi..


12 comments:

Kancil 8349 said...

rindunya nak main bowling...dekat Tawau nie belum ada...terpaksa turun Sandakan...paling kelas gi KK...hehehe

Cik Sibuk said...

betul2..anak2 seronok nak jalan ngan parents. dorang kalau dengar harini mak cuti tak keje pun dah melompat seronok.

so siapa yang menang? :)

ariana said...

Kancil 8349: oh..kena turun jauh lh utk main boling ye..x pe, kalau dah minat kan..:)

ariana said...

Cik sibuk: betul tu..mmg ternanti-nanti hari cuti..nak nak time cuti sklh sbb ank2 pun cuti jg..:)Mula lah merancang program itu ini..:)

kis said...

bestnya,bermain2 dgn parents yek kak...sy nie pegang bola boling pun tak reti..heheheh...

♥MAMASYAZA♥ said...

betul tu kak, masa dengan anak2 tu amat penting, sekejap pun takpe janji boleh buat depa happy. saya pun sebenarnya dah lama tak bwk anak2 pegi main bowling

umiawadah said...

saya pun takkan lepaskan peluang bersama keluarga bila cuti...bila ada kesempatan...ada wang lebih bawa keluarga berjalan-jalan makan angin...kalau ada tempat main bowling sini dah lama kena terjah...

mun said...

mmg best kalo dapat berseronok ngan family..

moon pon baru je main bowling ngan family..

terer jugak mak ayah moon main bowling..hehehe

Kakzakie Purvit said...

Eisya guna bowl berapa kg? Sesekali lawan ummi ye. Siapa yg menang? Auntie tumpang seronok tengok gambar-gambar Eisya dgn keluarga:)

Betul ariana, sedikit masa dgn keluarga tapi nikmatnya panjang

mas saari said...

syoknya main bowling satu family! dah lama saya tak main ngan family saya camni...

Rina Rahamat said...

sy malu nk men bowling hehe

Izan Ishak said...

syoknya satu family pegi main bowling kak... saya ni dah berzaman tak main...

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink