Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Monday, February 6, 2012

Lift yang unik

Assalamualaikum.

Kalau dah kreatif tu, kat lift pun boleh dicurahkan bakat dan idea tu..

Kalau lah lift kat Malaysia pun dihias sebegini, sejuk juga mata memandang kan..atau mungkin kah dah ada?





















Semua sumber gambar kat Blog ni. Tq .

7 comments:

anakpakcikali said...

lif tu mcm tgge.ade jugak yang terlanggr pintu lif tu nnt sbb ingat kan tangga.hehe

Izan Ishak said...

uniknya... macam2 imej ada....

Ztee_Azwanis said...

seram pun yerrr huhu

ariana said...

Sitihanisahali: agaknya dah berapa ramai jd Tipah tertipu tu ye sbb nmpk mcm tgga betul..hehe

ariana said...

IzanIshak: mmg unik..bagus jg sbb tak lah terbiar kosong jelift tu kan..

ariana said...

Ztee: aah..yg seramm pun ada, kalau naik waktu mlm..serun jg ye.

mun said...

woww...kreatif sgt...

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink