Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalamulaikum.

Monday, April 4, 2011

Ronda Pantai teluk Cempedak

Bagi orang Kuantan..Pantai Teluk Cempedak ni tak asing lagi..memang best untuk lepaking bersama family tak kira lah siang atau malam..
Dulu, waktu malam memang agak tak sesuai nak pergi sebab almaklumlah..gelap..
Tapi, sekarang,,no problem sebab dah terang benderang..
Nak makan atau minum pun senang..banyak gerai..KFC ada, MC D pun ada.
Bagi yang berkunjung ke Kuantan jangan lepas peluang berkunjung ke sini ye..Angin sepoi-sepoi bahasa yang bertiup pasti menyentuh jiwa anda..

Ariana n family sempat bersantai kat TC malam tadi..
jom tengok gambar yang tak berapa terang ni..sori..

Wecome to Pantai Teluk Cempedak..a.k.a TC


Kalau nak bermalam..boleh check in kat hotel ni..





Gerai makan

aiskrim MC D

Sebenarnya lampu jambatan kat belakang tu..tp x jelas..sori


Terdapat warung yang menjual macam-macam..

Ni adalah menara tinjau..kalau siang, boleh panjat naik.
Setakat ni dulu..Inshaallah jumpa lagi..kat pantai mana pulak ye..

12 comments:

No Lan said...

waaaah.bestnyeeee..kami pun kekadang sll gak bw anak2 lepak pantai..beli kacang shantung 2-3pek ngan air pastu piknik memalam hehe..sini jarang ada kedai tepi pantai..malam lagi la sunyiiiiiii

ieda said...

ana duk kuantan ke ?? ermm kalau gitu leh jumpe .. ieda selalu jugak ke TC tuu .. ujung minggu lah :)

mun said...

waa...cam best je.. hmm..moon xpenah sampai lg kat situ..hehe

Ztee_Azwanis said...

wahh.. akk satu fmly suka jln mlm2 kan..? pgi mkn2...lepak2... suka tgk... :) akrab sgt :)

ariana said...

No: memang best lepak malam-malam ngan insan tersayang kan..

ieda: aah..dok Kuantan juga..kalau terserempak tu, tegurlah ye..:)

ariana said...

moon : kalau nak dtg Ktn, call je akak hehe..nanti akak bawak round ye..

ztee: memang satu family suka jalan-jalan..tak kira siang ke malam, dekat2 atau jauh..hehe..nak merapatkan lg hubungan lah konon..:)

sekamar rindu said...

bestnyaa..teluk cempedak...

lum sampai lagi ni...

* folo ur blog..**115

Wardah said...

best2nya!!!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kecik² dulu sy mmg salu pegi pantai teluk chempedak ni

Anonymous said...

akak kalo amik foto dengan anak2 nmpk cm adik beradik la..

ariana said...

Rina; oh ye lah Rina pernah dok Pahang dulu kan..TC dulu ngan skrg dah bnyak perubahan..senang.,datglah..:)

ariana said...

Fitri: t.Kasihlah..inilah antara hikmah nya kawin awal kot..hehe..

T.kasih sudi klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink